Пош Спайс стана доста популярна с момичешката банда Spice Girls, само че кариерата й приключи след разпадането на групата.

Виктория се съсредоточи върху семейството си с футболиста Дейвид Бекъм и бързо намери ново поле за професионална изява.

Имайки предвид опита й на сцената, не можем да кажем, че Виктория Бекъм е сред най-добрите танцьорки. Изглежда обаче иска 15-месечната й дъщеря Харпър да стане повелителка на дансинга или поне да получи по-добра координация от майка си. Затова амбициозната бивша певица записа хлапето на уроци по танци в Лос Анджелис, пишат от blife.bg.

Семейството избрало училище, което е близо до дома им. Така малката ще може да усвои някои движения, които да демонстрира на втория си рожден ден и да изненада приятно гостите. Близки на двойката разказват, че родителите държали децата им да открият своите хобира още в ранна възраст, защото за тях спортът е много важен.

"Момчетата ритат футбол още от момента, в който се начили да ходят, така че вече е време и Харпър да навлезе в изкуството на изящните движения. Освен това Виктория смята, че малката е много забавна, когато танцува", разказват запознати.