Двучасов концерт на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд препълни най-актуалният нощен клуб.

Почитатели от цялата страна пристигнаха, за да чуят и видят любимеца си, а те ги зарадваха с най-големите си хитове през годините.

Шоуто започна малко след полунощ с емблематичното интро, познато от телевизионния екран, след което Слави и Ку-Ку бенд направиха музикална разходка през годините.

"Като истински европейци е редно да започнем с познати ритми", с тези думи Трифонов даде старт на концерта.

Малко след това разказа и виц, а непринуденото му поведение накара гостите на Night Flight  да се забавляват и пеят с него, аплодирайки всяка закачка.

Дори и когато представи „секс символът“ на Ку-ку бенд – китаристът Иван Стоянов, който пък се постара достатъчно артистично да изпълни хита на Том Джоунс Sex Bomb. За съжаление на дамите атрактивният музикант не стигна до стриптийз, въпреки настояването на Слави..

Борис Солтарийски и Гъмзата, накараха не само красивите момичета от балет „Магаданс“ да пеят и танцуват на превърналата се в абсолютен хит песен „Умна и красива“, но и всички дами в Night Flight, сред които бе забелязана и бившата  любима на бизнесмена Динко Динев – Мария. Сексапилната брюнетка бе в компанията на свои приятелки.

Вижте всички снимки от събитието във фотогалерията:

Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд в Night Flight