Втората изгонена от VIP Brother Аксиния изнерви Гала, като закъсня сериозно за изявата си в сутрешното й предаване "На кафе", където беше обявена като основен гост.

Все пак тя не върза тенекия на водещата, тъй като от екипа на шоуто обявиха, че изпълнителката пътува за Нови хан. В крайна сметка певицата се появи.

"Каква е причината според вас Аксиния да не дойде?", попита Гала своите събеседнички - Силвия Драгоева, Джуджи и готвачката Елица. Според тях мацката не се е появила в ефир на време, защото снощи, след изгонването й от Къщата, е отишла да купонясва с приятели, и се е успала.

Друга версия гласеше, че може да е останала шокирана от кадрите с нея, които са се излъчвали по телевизията и от образа, който си е изградила пред зрителите - на не особено общителна млада госпожица, която всички Съквартиранти обсъждаха, че е лигла и префърцунена.

За сметка на това обаче дамите в студиото на Гала обсъдиха надълго и нашироко как Аксиния е била много разочарована, че си тръгва. Те изтъкнаха, че тя не е успяла да се сближи с никого в Къщата, освен със самбиста Багата. Зрителите добре видяха, че между двамата припламнаха искри, но снощи пред водещия Ники Кънчев самата Аксиния отрече да е имало топли чувства между нея и Благой, пишат от bliasak.bg.