Певицата Аксиния стана поредната жертва на тоталното незнание, след като реши да прекрати досега предприетата тактика на мълчание.

Едва реши да проговори и на всички стана ясно, че нейният мозък е голям колкото едно грахово зрънце. На останалите участници в риалитито се наложи да обясняват какво значи ''комплекс'', защото Аксиния до последно твърдеше, че не съществува точна дефиниция.

Цялата реч, която Иван Ласкин и Кристина Патрашкова произнесоха по повод на въпросния комплекс, даде повод на останалите да злословят с пълни сили и да заявят, че Черната Златка не е единствената, която смайва с тотално незнание. Още по – интересно става, защото Злати и Аксиния не могат да се дишат, а причина за това е слабостта им към Багата.

Зрители на предаването разказват, че през цялото време поп певицата правела всичко възможно, за да се хареса на Благой. Това особено много раздразнило моделката от Бургас, която чак сега се е сетила, че все още изпитва чувства към бившето си гадже. Багата от своя страна също пуска фъндъци на Аксиния и редовно се усамотява с нея по потайните кътчета на къщата, а най – обичал да се изживява като неин фитнес инструктор, пише skandalno.net.

Хора от предаването пък издават, че в съвсем скоро време ще бъде дирижиран секс скандал между Черната Златка и Аксиния, които ще влязат в неравна битка за сърцето на Благой Иванов – Багата.