Корицата на октомврийския брой на модното списание Allure ще бъде украсена от красивата, чаровна и талантлива филмова знаменитост Блейк Лайвли.

Харизматичната 25-годишна русокоска дава интервю за известното издание, в което говори за семейството, славата и диетите.

Що се отнася до личния й живот звездата е изключително дискретна и резервирана. Тя избягва да говори за него.

Единственото, което красавицата сподели пред ежемесечника е желанието си да има голямо семейство с много деца.

Чаровната знаменитост разкри, че не пие и също така никога не е употребявала наркотици. За разлика от екранното си преображение Сирина ван дер Удсън, Блейк не обича нощните заведения.

"Музиката в клубовете е прекалено силна, което не ти позволява да говориш с никого. Ако бях невероятен танцьор, със сигурност щях да харесвам нощните заведения, но аз определено не съм. Приятелите ми ми се подиграват, че когато танцувам лактите ми се мятат навсякъде."

В интервюто за модното списание Блейк също така споделя, че не е голям фен на упражненията и диетите.

"Иска ми се да мога да излъжа и да кажа, че правя нещо, но ... видно е, че тялото ми има много недостатъци. Но истината е, че ако това е цената на хранителните обиколки и пробването на всеки един сладолед, то тогава предпочитам да имам малко целулит."

В открития разговор с журналиста от Allure дългокосата хубавица призна, че никога до сега не се е чувствала по-щастлива.

"През изминалите пет години съм работила по много роли, но нямах време да поработя върху собствения си характер. Това е нещо, което съм изключително развълнувана да направя. Преди си мислех, че няма да успея да дочакам края на "Клюкарката", защото имаше толкова много филми, в който исках да се снимам. Но сега се чувствам толкова спокойна. Никога не съм била по-щастлива през живота си. Това е въпрос на избор, просто трябва да се събудиш сутрин и да си кажеш, че няма причина това да не бъде най-добрият ден от живота ти."

Източник: