Холивудската актриса Шерън Стоун припадна завчера следобед на ревюто на "Фенди", включено в продължаващата в Милано седмица на дамската мода за следващите пролет и лято.

Разбунилата мъжките сънища знойна красавица от "Първичен инстинкт" бе дошла на дефилето на известната модна къща заедно с новото си гадже - 27-годишния аржентински модел Мартин Мика. Естествено, любимата на милиони филмова звезда стана център на внимание веднага след като пристигна в залата на ревюто и явно кефейки се започна да раздава усмивки на фотографи и зрители.

Но когато светлината на прожекторите се насочиха към подиума и манекенките започнаха да представят моделите на "Фенди", Шарън се почувства зле и припадна в ръцете на два пъти по-младия от нея кавалер. Веднага бе извикана линейка на "Бърза помощ" и актрисата бе откарана в поликлиниката на Милано, където е свестена и подложена на серия изследвания.

Час и половина по-късно холивудската звезда напусна престижното медицинско заведение с доста измъчен и изплашен вид. Според докторите не й се било случило нищо сериозно и прилошаването й най-вероятно се дължало на стрес и умора поради часовата разлика между Лос Анджелис и Милано. Злите езици обаче веднага обясниха припадъка с мерака й за ласки от стоящия напоследък неотлъчно до нея Мартин.