Развлекателното уикенд шоу на БНТ1 стартира с нови водещи – Играта и Косьо Лунгов, добрата стара репортерка Гери Найденова и вече два пъти седмично.

В работната събота Играта и Косьо заедно със своите гости журналиста и продуцент Найо Тицин и независимия икономически експерт Мика Зайкова ще разискват повече от актуалната тема: ''Работи ли се, когато се отработва''. По-късно в предаването зрителите ще станат свидетели на бурен спор на тема: ''Възкръсва ли българската поп музика или една песен пролет не прави?''. Своите позиции по темата ще отстояват екстравагантната певица Петя Буюклиева, рапърът Кристо, музикантът Венци Мицов и поп-фолк изпълнителката Пепа Петрова.

Очарователната репортерка на предаването Гери Найденова ще изненада столичани с необикновения материал, който е подготвила.

В неделната версия на ''Срещу новините'' не пропускайте специалните гости олимпийската шампионка Мария Гроздева и създателят на БГ хитове като ''Почивните дни'' – Криско. Дамата в екипа Гери Найденова ще се изправи срещу провокативния рапър, за да му зададе няколко неудобни въпроса.