Венета Райкова тотално разочарова потребителите в интернет с новата си приумица да надене ботушки, които не отиват на сериозна дама.

''По-скоро биха паснали на някоя представителка на древната професия!'', коментират възмутено разбирачи от мода и стил. ''Горещата'' телевизионерка пък е доволна от ефекта, който предизвика сред мъжкото съсловие.

Вече валят възхитителни коментари по нейн адрес, но и мръсни закачки не липсват, за което не можем да се сърдим на господата – провокацията е налице, те нямат вина, че Венета си вири гордо дългите крака, пременени с еротични ботушки с камъни. От нейните думи разбираме и каква е истинската причина тя да ги нахлузи: ''Ами няма само Памито да ходи с такива я!'', споделя поповчанката доволна, че е всяла смут сред по-консервативните, цитира kliuki.net.

Явно Венета се е вдъхновила от световноизвестната плейметка Памела Андерсън, която наскоро гостува в България. Не можем да отречем, че палавата блондинка добре си изглеждаше с ботушките, но нима Венета Райкова се кани да сменя професията, че се мери с любимката на Хю Хефнер?!

Някои възмутено сплетничат, че няма какво да се учудваме, тъй като и Венета Райкова набра слава покрай корицата си в ''Плейбой'', така че от нея може да се очакват всякакви изненади от сексуален характер.