Американската секс бомба Кейт Ъптън заголи отново безценна гръд в скандална фотосесия. 20-годишният модел беше избрана за основния персонаж на годишния моден каталог на Карин Ройтфелд, наречен "Тихо, малко бебче, не плачи".

Съобразно с името, снимките представят Кейт как утешава малки кученца, прасенца, пиленца..., бебета и не толкова малък мъж, облечен в костюм на еднорог.  Госпожица Ъптън ги гушка поразгърдена и полегнала в тревата, докато демонстрира новите тоалети на Leg Avenue, Alexander McQueen, Jil Sander и Chloe.

"Заедно с фотографа Брус Уебър имахме идея за фотосесия с бебета, животни и малки момичета", каза създателката на ексцентричната галерия Карин. - "Но не исках обикновен модел. Исках някоя с чувствено тяло, някоя, която може да бъде майка на всички тези бебета. От първия път, когато видях Кейт, знаех, че това е тя. Беше толкова добра с всички бебета и животинчета. Мисля, че беше добър избор."

Добър, ако не беше предизвикал гнева на неправителствени организации за защита правата на децата, които се изказаха негативно за идеята разголено момиче да предава еротични послания, докато около нея има бебета, пише lifestyle.bg.