Гала изригнала пред свои колеги, че не дължи нищо на бившия си шеф Къци Вапцаров, нито пък той на нея имал да дава.

Това станало по повод на най-различни приказки, че именно симпатичният шоумен бил човекът, който дал старт на успехите й по време на вече отдавна забравеното тв шоу „Невада”, пише skandalno.net.

Гала споделила, че всичките приказки за тъмни сделки между тях били глупости, а слуховете, че Къци се е възползвал от нея сексуално били най-нагла лъжа. В действителност, Вапцаров не бил нищо повече от най-обикновен водещ в „Невада”, който бил назначен на трудов договор от хората с парите, както и самата тя.

„За успешната ми кариера са виновни продуцентите, които навремето прецениха, че съм най-добрият избор за асистентка на Къци в шоуто „Невада”. Той самият беше част от наетия за осъществяването на проекта екип и никога не си е придавал някакви важности, както често го обвиняват. А и да сме имали нещо лично, то е било по взаимна симпатия” – споделила тя.

Гала допълнила, че и в момента страхотно много уважава Къци Вапцаров като човек и професионалист. Напоследък виждала в него огромна промяна, той станал по-духовен човек, който съблюдава правилата на природата. Като капак на всичко, Гала отправила апел към зрителите на „ВИП Брадър” да го пожалят и оставят в къщата. Досега поведението му било супер скучно, но тепърва имало какво да гледаме от него.