Фолк певицата Бони се разплака. Хитовата изпълнителка стана жертва на провокациите на Юлиан Константинов, който успя да разбие и без това крехкото самообладание на певицата.

Бони стана жертва на поредните интриги в къщата целящи да разстроят по-слабите съквартиранти. Фолк певицата стана обект на доста злъчни подмятания от страна на Юлиан Константинов. Спорът се завъртя около малък инцидент с огън, който част от мъжете предизвикали по-рано сутринта. Грубият тон на Константинов и злобните му изказвания съвсем разстроиха певицата.

Изпълнителката се скри в спалнята, за да се наплаче и дори опитите на Ирен Кривошиева да я успокои се оказаха неуспешни. А пред синоптичката Никол Станкулова певицата призна, че вече е започнала да съжалява за участието си в шоуто. „Няма да му се даваш!“, „Не му позволявай да те разстройва така“, успокояваше я Никол припомняйки й собствения си горчив опит в „Черешката на тортата“. Там актьорът Иван Ласкин многократно се опита да я унижи, но красавицата запази самообладание.

Дали Бони ще издържи на напрежението или тормозът от страна на някои от съквартирантите ще я прогони, тепърва ще видим. Факт е обаче, че на певицата интригите в къщата не й влияят зле, а направо я депресират.