„Ще чакам да ми звъннеш” – един от най-чаканите клипове във фолка, се оказа нагло копиран.

Видеото на Емилия, с ексклузивното участие на Николета Лозанова е с краден замисъл, потвърдиха го и Интернет потребители, възмутени от липсата на всякаква индивидуалност у родните певици, пише kliuki.net. Те намериха поразителна прилика с клипа към „The boy is mine” на Brandy & Monica.

Явно сценаристите са разчитали, че феновете няма да се досетят за приликата в сюжета, тъй като „The boy is mine” излезе през далечната 1998 година. Прозорливи Интернет потребители обаче, веднага ги хванаха на местопрестъплението.

Особено финалът на „Ще чакам да ми звъннеш” е едно към едно с „The boy is mine”. В песента на Бранди и Моника двете жени се съюзяват срещу общия им любовник, който се опитва да тъче на два стана.

В края на клипа мъжът отива на гости у една от приятелките си, но остава неприятно изненадан. Врата отварят и двете му жени и го разобличават.

Точно същият е и финалът на „Ще чакам да ми звъннеш”. Мъжът звъни на вратата на Николета, но зад нея се появява и другата – Емилия.

„Толкова ли не можаха да измислят нещо ново, нещо оригинално?! Защо винаги трябва да крадат идеи”, възмущават се потребители относно „Ще чакам да ми звъннеш”.

Други пък припознаха началото на песента с това на "Criminal" на Бритни Спиърс, пише bliasak.bg.

Това не е първият случай, в който родна фолк изпълнителка копира едно към едно клип на световноизвестна звезда. В случая феновете на Емилия недоволстват най-вече заради факта, че са чакали с нетърпение да видят нещо ново и оригинално, тъй като около видео проекта „Ще чакам да ми звъннеш“ предварително се вдигна много шум.