Макар че според зрители Златка Димитрова не блести с големи умствени качества, тя се прояви като добра и всеотдайна домакиня.

Още през първата сутрин в Къщата на VIP Brother бургазлийката се зае да измие съдовете, насъбрали се в мивката от закуската, която си спретнаха Съквартирантите.

Тя дори прояви схватливост и използва рационално водата - първо изчисти всички чаши и чинии с веро, а чак след това ги изплакна с вода, пише bliasak.bg.

Междувременно стана ясно, че Big Brother е решил да обяви мисията на Бони, която й даде снощи, за успешна. Както зрителите на шоуто видяха, на пайнерката й беше дадена задача да отправя неудобни коментари към Съквартирантите и да им задава кофти въпроси.

Макар някои от звездите да останаха като попарени от малко хапливите думи на Бони, те всички са й простили, след като разбрали, че това е било част от мисия. И особено, след като благодарение на успешната мисия на певицата, всички са в Къщата с багажите си. Привилегия, която щеше да им бъде отнета, ако Бони се беше провалила.