Черната Златка блесна с интелект във визитката си преди да влезе във ВИП Брадър.

На въпроса коя е столицата на ЕС, тя дълго мисли, даже се почеса, след това тържествено заяви Англия  или Франция. Или май беше Германия. Франция бе! Плесна се по челото и пак се разколеба и мина на Германия.

А после се нацупи, че й задават неудобни въпроси и можела да се изложи. Самата тя, без да й задават въпрос, обясни, че няма нищо общо със секс скандала, тъй като в държави като Англия, Холандия, Лондон и други изобщо не е ходила. Тя довърши зрителите с твърдението, че откакто е станала плейметкта, след нея трева не никне. Тоест няма друга като нея, а признава само себе си, Русата Златка и Николета Лозанова, но разбира се, тя е на първо място.

Обясни и че голямата й любов бил Багата, но когато Бони невинно я попита ще спят ли в едно легло, разделени ли са и ако са разделени, може ли да й го вземе, черната красавица махна с ръка и й го отстъпи.  Моделката се стресна, като влезе в къщата и видя противничката на всички Златки Кристина Патрашкова и самия Благой Иванов. Тя си сви на канапето и започна да гради стратегия как да се държи, тъй като дори Бони я превъзхождаше интелектуално и Черната нямаше с кого да си говори и за какво да си говори. Тя се моли днес да влезе някоя нейна дружка, тъй като нивото на брадърите е такова, че Златка единствено трябва да се съблече гола, ако иска да блесне с нещо, пишат от skandalno.net.