"ВИП Брадър" за бъдещите звездни съквартиранти вече започна.

От петък вечер те са в карцера, който обаче разполага с пълни удобства.

Настанени са в хотел, всеки в отделна стая, без да имат право да си показват и носа навън. Нямат нито телефони, нито телевизия и интернет.

За сметка на тези неудобства им е осигурен личен готвач, който работи и за най-неочакваните им поръчки. И лиготиите не са закъснели, пише в. "Стандарт".

Вчера сутринта някой от брадърите е решил да закуси с дебела свинска пържола. Другите обаче са били по-скромни - кафе с вафла.

Именно за кафето са и най-големите изисквания на звездата Памела Андерсън, която ще се присъедини към риалити шоуто за няколко дни. "Спасителката на плажа" е поискала 100% натурално разтворимо кафе за престоя си в Къщата.

Родните звезди, които от неделя ще заселят Къщата и сред които са Черната Златка, Багата, Фънки, Соня Колтуклиева, Орлин Павлов, Ирен Кривошиева и синът й, Люси Дяковска, Юлиан Константинов, Мариана Попова, имаха право да си поканят гости вечерта преди старта.

За изненада на продуцентите от "Олд скуул" не е имало шумни купони, но пък родните знаменитости явно са си пийнали тихичко. Изконсумирали са две каси бира, три бутилки уиски, един литър водка.

"ВИП Брадър" стартира тази вечер от 20 часа по Нова ТВ.