Митове и легенди се носят за секс аферите на Венета Райкова.

Дали защото е една от най-скандалните водещи, или заради перверзното й излъчване, както твърдят мъжете, но журналистката е винаги на топа на устата. Особено щом става реч за секс афери.

Последната, в която бе намесена устата водеща, е наистина доста пикантна, пишат от hotarena.net,

Чакам те гола

„Чакам те гола във ваната” – такъв SMS получил Малък Тошко, писа „Всеки ден”. Съобщението е изпратено отдавна - още по време на плейбойския период на Татовия внук. Клюката носи, че SMS-ът идва не от кого да е, а от самата Венета Райкова. Нито Малък Тошко, нито тв водещата желаят да коментират темата.

Според запознати обаче Венета дълго време била влюбена в Тодор Славков и дори се изрусила, за да прилича повече на голямата му любов Илона Цакова. Но доколко има истина в това, само Венета и Тошко си знаят.

Тройка на разсъмване

Това далеч не е първият секс скандал около Венета. А сигурно няма и да е последният. Припомняме, че преди време гръмна новината за тройка с Райкова. Източници твърдят, че устата водеща правила мърсотии с актьор с инициални И.Л. и мъж на име Боби. Слухът така и не се потвърди.

Горещо с Ванко 1

Ванко 1 е един от мъжете, които буквално съсипаха репутацията на Венета Райкова. Рапърът обиколи де-що има медия у нас, за да разкаже за еротичните си преживявания с журналистката.

„За мен не е някакво значимо събитие, че съм бил с Венета Райкова. Бил съм с много по-класни жени от нея, на които тя може само да им носи куфарите. Бях женен с три деца, когато Венета ми е правила фелацио”, разкри Ванко 1 публично. Журналистката скочи като попарена и се зарече да го съди за клевета, но явно жалбата някъде се е изгубила.