search icon
search icon

Фенове крадат боклука на Лили Иванова

Te дебнели слугинята на певицата

Фенове окрадоха боклука на Лили Иванова.

Te дебнели слугинята на певицата кога ще отскочи до контейнерите на ул. "Оборище", където звездата живее, и тършували из контейнерите за "ценни" вещи като остатъци от храна, кремове, гримове и парфюми, научи "Всеки ден", пише slava.bg.

Хайките върлували от няколко седмици пред дома на примата и това е подлудило Лили. Тя научила за скандалното следене на личния й живот от съседи.

Певицата била толкова уплашена от набезите, че заповядала на своята охрана и прислужници да изхвърлят боклуците й на три преки от къщата.

Певицата по никакъв начин не искала нейните почитатели да разберат каква стягаща козметика използва или с какво се храни.

Лилито отдавна има проблеми с дебнещи фенове. От години пристрастени към нея момичета и момчета я причакват отпред - искат да й представят някоя песен, да се запознаят с нея, да вземат автограф, разказват нейни съседи от столичната кооперация. Затова и певицата изпадала направо в психоза, преди да излезе от жилището си.

Междувременно стана ясно, че певицата ще участва в третия сезон на "Етажна собственост", коментират жители на комплекса, където се снима тв поредицата.

Очевидци са зърнали името й на една от вратите на апартаментите на снимачната площадка и се чудят как естрадната прима се е съгласила да играе себе си, кога и дали наистина ще се появи в сериала.

Снимки:  Васил Къркеланов

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари