Фенове окрадоха боклука на Лили Иванова.

Te дебнели слугинята на певицата кога ще отскочи до контейнерите на ул. "Оборище", където звездата живее, и тършували из контейнерите за "ценни" вещи като остатъци от храна, кремове, гримове и парфюми, научи "Всеки ден", пише slava.bg.

Хайките върлували от няколко седмици пред дома на примата и това е подлудило Лили. Тя научила за скандалното следене на личния й живот от съседи.

Певицата била толкова уплашена от набезите, че заповядала на своята охрана и прислужници да изхвърлят боклуците й на три преки от къщата.

Певицата по никакъв начин не искала нейните почитатели да разберат каква стягаща козметика използва или с какво се храни.

Лилито отдавна има проблеми с дебнещи фенове. От години пристрастени към нея момичета и момчета я причакват отпред - искат да й представят някоя песен, да се запознаят с нея, да вземат автограф, разказват нейни съседи от столичната кооперация. Затова и певицата изпадала направо в психоза, преди да излезе от жилището си.

Междувременно стана ясно, че певицата ще участва в третия сезон на "Етажна собственост", коментират жители на комплекса, където се снима тв поредицата.

Очевидци са зърнали името й на една от вратите на апартаментите на снимачната площадка и се чудят как естрадната прима се е съгласила да играе себе си, кога и дали наистина ще се появи в сериала.

Снимки:  Васил Къркеланов