Малката Никол Божинова дебютира в медиите в комплект с именитата си майка Николета. Това обаче не стана във "ВИП Брадър", както бе обявила Лозанова.

Вместо това, жената на Валери Божинов се полакомила и продала снимките на бебето на женско списание. Тя е взела 5000 лева, за да позира с 5-месечната си щерка на ръце. Футболната съпруга така всъщност прибира двоен хонорар, защото с риалити шоуто вече е договорила солидна сума, за да вкара дъщеря си в къщата.

Николета побърза да се похвали с фотосесията в Интернет страницата си и фотосът с малката Никол предизвика истинска истерия за секунди, пише ''Всеки ден'', цитира slava.bg. Mнозинството от мненията са, че бебето прилича повече на татко си. Щерката на Божинов действително е наследила очите му, но устните и долната част на лицето й по-скоро наподобяват това на майка й.

*Снимка: ''Жената днес''

"Никол е идеалното съчетание между Валери и Николета. Ангелско дете", пише фенка на Лозанова, а моделката коментира, че е щастлива от приликата на малката с Божинов, защото така й напомня за него дори когато е далеч от дома.