"Ако искате да разберете всичко за мен, просто трябва да се видим на мой концерт. Енергията е дух и дар Божи. Бог е любов. И тя идва от публиката. Това е моят избор, животът ми и няма място за компромиси. Аз съм Лили Иванова", сподели голямата певица пред Vesti.bg.

Над 10 000 фенове ще могат да се убедят в думите на Лили на грандиозното й шоу на 22 ноември в "Арена Армеец".

Тя е първата родна попзвезда, която ще има лайф в огромната зала. Живко Петров, Еко, Стунджи, Калин Вельов, триото й и още много музиканти и танцьори ще се завъртят в двучасовия спектакъл. Лили ще представи изцяло обновен репертоар наред с част от незабравимите си хитове.

"Подготовката на подобен проект е предизвикателство независимо от опита. Тя започна от момента, в който се роди идеята. Най-важното са музиката и публиката ми. Желанието ми е да представя музиката, която правя, по най-добрия начин", категорична е Лили.

Както обикновено примата е сдържана, когато я питат за лични неща.

"Обичам да стоя сама. Това ме зарежда", все пак леко открехва интимното си пространство тя.

Признава, че ненавижда лицемерието и винаги го открива благодарение на интуицията си, която рядко я подвежда.

"Опитвам се да съм толерантна и да приемам хората такива, каквито са. В крайна сметка в природата винаги има баланс и нещата рано или късно си идват на местата. Не съм аз човекът, който може да си позволи да съди някого за каквото и да било. Ако ме питате за тайната на успеха, тя е в две думи - много труд. Защото успехът винаги трябва да е в първо лице, единствено число." 

Източник: в. "Стндарт"