Алисия и Ники Михайлов вече живеят като истинко семейство. Певицата все по-често прекарвала времето си в Холандия, къдет о води сина си.

Чалга дивата съвсем е зарязала участия и кариерата си и постоянно пътува до страната на лалетата, за да е заедно с футболиста, който играе в местния "Твенте".

Алисия изкара почти целия август при Ники Михайлов и била доволна, че в Холандия никой не я дебне и преследва. Двамата с футболиста били като нормална двойка, разхождали се безметежно хванати за ръце и не се притенявали и не се притеснявали от клюки и интриги, каквито съпътстват ежедневието им в България, пише slava.bg.

На гости на майка си и новия й мъж няколко пъти бил и малкият Валери. Синът на Алисия от Валери Божинов вече имал собствена стая в дома на Ники Михайлов и толкова бил свикнал с него, че го приемал като татко.

Невръстното хлапе дори питало майка си и гаджето й кога ще му подарят братче или сестриче. Според Алисия обаче за подобна стъпка било още рано. Певицата засега била доволна, че може да живее в Холандия като глезена футболна половинка и дори не натискала Ники Михайлов за брак.