Гала намаза лъвски пай от новата програмна схема на Нова телевизия и се бетонира като звезда в ефира й за още поне 3 години – научаваме от страниците на в. „Уикенд“.

За точно толкова водещата е удължила договора си с медията. Така тя си гарантира, че предаването й „На кафе“ няма да спре независимо кой ще ръководи или притежава телевизията – коментира изданието.

Блондинката поставила условие да подпише нов контракт покрай връщането на предаването й „Имаш поща“. Тя била в силна позиция, след като новите шефове я поканили отново да е лице на хитовото шоу. Гала започнала да се пазари за по-изгоден договор, както и за повече пари.

Водещата получила гаранции, че е несменяема начело на „На кафе“, както и че часовият пояс и времетраенето на женския й блок сутрин няма да бъдат променяни. Заплатата й също била повишена, макар и леко, а според контракта от медията няма да имат право да променят хонорарите й и за дамското шоу, и за „Имаш поща“ в рамките на въпросните 3 години, пише kliuki.bg.

Тази година водещата чукна 45 години, а на екран е още от онези далечни времена, когато беше едно от момичетата на шоуто „Невада“.

Заглавна снимка: Bulphoto