Брад Пит не е оценил великодушно идеята на Анджелина Джоли да покани на сватбата им бившите си съпрузи.

Когато научил за това, че двамата “екс” са сред гостите на семейния им празник, Брад изпаднал в ярост и изкрещял, че може би ще трябва да преразгледа отношението си към бъдещия брачен съюз.

Анджелина е била омъжена два пъти. Първият й брак с Джони Ли Милър е бил сключен през 1996-а и оцелял само една година. Младите хора просто не били готови за семейните отговорности на възрастни, пише purepeople.ru Анджелина и Джони обаче запазили приятелски чувства, макар почти никой да не си спомня двамата като семейство.

За втори път Джоли се жени за Били Боб Торнтън и животът на атрактивната двойка е обсъждан по целия свят. Анджелина и Били измисляха всякакви екстравагантни демонстрации на пламенните си чувства. Двамата например носеха на шиите си миниатюрни стъкленички с капки от кръвта на другия, направиха си клетвени татуировки и какво ли не още. Връзката беше белязана от невероятна и нескривана страст, но и тя приключи. И този път Анджелина успя да запази добри отношения с вече бившия си мъж.

След като отношенията с Джони и Били са нормални, защо и те да не се порадват приятелски на Анджелининото щастие?! Така вероятно си е мислила Джоли, пращайки покани на двамата. Брад Пит обаче съвсем сериозно заявил, че тези покани трябва да се оттеглят и че присъствието на предшествениците му е напълно неуместно.

Приятели на двойката шушукат, че Анджелина и Брад не коментират конфликта, а се опитват да намерят някакъв компромис. Церемонията според най-достоверните информации ще бъде в края на септември, пишат от kliuki.bg.