Замечтателната моделка Николета Лозанова и съпругът й Валери Божинов бяха изловени да правят секс в басейн.

Зорки папараци забелязали необичайната близост между двамата на публично място и не пропуснали шанса да документират горещата сцена, както и да разкажат на всички за късмета си по възможно най – живописния начин.

Всичко започнало във вълшебните часове на летния залез, когато слънцето се потапя под океана и оставя Амур да гърми със стрелите си колкото му душа иска. Точно в този момент на сцената излезли Николета и Валери, на които явно личало, че са намислили нещо нередно.

След като влезли във водата, младите влюбени плахо се гушнали и споделили първата си целувка. Прегръдката им била страстна и изпълнена с копнеж, но изведнъж Валери се отдръпнал и започнал да обяснява нещо на своята вярна половинка. Плеймейтката обаче само махнала с ръка и свирепо награбила плахия мачо, пише skandalno.net.

Какво е ставало после свидетелите не разказват, но за сметка на това споделят, че преговорите с Валери и Николета съвсем не били толкова лицеприятни. В крайна сметка, снимките били прехвърлени в лаптопа на младото семейство, а самата Лозанова публикува най – невинната от тях на стената си във Фейсбук.