Глория и Камелия са най-изкусните "сви*каджийки", твърди в скандално интервю за "Шоу" актьорът от Хасковския театър Стефан Цирков.

Съпругът на певицата Петра, разкри, че е надникнал в тайните тефтери с тарифите на фолкаджийките, където орална услуга от споменатите по-горе дами струвала на "мутрагените с много пари" цели 20 бона.

*Стефан Цирков

Отделно Глория припечелвала допълнително на пищните купони на кокаиновия бос Сандро Храбреца. Самата тя отрече да познава бизнесмена, който в момента търка койките на колумбийски затвор, но според вестника само за една нощ от певческите си и други умения Гло се прибрала с 10 бона в деколтето, пише lifestyle.bg.

*Глория

В същото време Камелия изпапала близо 100 000 марки. Това се случило преди повече от 15 години, преди да срещне гаджето си Цветин. Тогава Ками обслужвала бившия бос на местните мутри в Берковица. После се прехвърлила на авторитетен монтански бизнесмен, който я извадил от кръчмите и я представил на Митко Пайнера.

Една от най-ниските тарифи за секс услуги държала Гергана. Гола вода в секса била и колежката й Галена, законна половинка на вафления бос Галин.

*Гергана

"Пайнера беше забранил на някои певици като Магда и Гергана да говорят. Толкова прости пу*ки не бях виждал. Да не говорим за Галена. Тая през живота си не беше прочела нито една книга. Нито една от тях не можеше да се е*е хубаво, нито една... С изключение на Рени. Тази разкошна матрона с нито едно косъмче по тялото се е*еше правилно", обяснява подробно Цирков.

*Галена

*Магда

Позавехналата в последно време Десислава била откритие на политик от СДС в Хасково. В нейната тарифа имало и сезонни намаления. Деси ставала дашна и след обилна вечеря, придружена с пиячка. Цирков разказва история в снекбар в Харманли, където Деси обслужила покровителя си по пълна програма. Той бил толкова доволен, че дори и купил "Опел Астра" с климатик и й направил две спестовни книжки.

Преди да се уреди с Коко Динев Емилия пък минавала от митничар на митничар срещу единични суми от порядъка на 2 бона на сеанс. После тръгнала по стъпките на Деси и се хванала с политика, който я водел на екскурзии, купувал и дрехи, злато и й дал 3 бона за нови зъби, разказва още Стефан Цирков пред вестника.

*Емилия и Десислава

Снимки: Bulphoto