Футболистът Валери Божинов имал голям мерак да влезе в къщата на „ВИП Брадър”, издадоха хора от светските среди.

Това било заради притесненията му по отношение на Николета, която подмолно можела да се засмуче с някой от другите известни участници и да му изневери.

Поради тази причина, Божинов бил сигурен участник в скандалното риалити, но това можело да стане само, ако не си намери нов отбор.

Освен това, участието му при виповете щяло да допринесе още за увеличаването на семейния бюджет, за който таткото на малката Никол бил сериозно притеснен, пише skandalno.net.

След като го изритаха от португалския „Спортинг”, Валери нямал никакви доходи и все по-сериозно се замислял как ще я карат отсега нататък.

Футболистът доста глуповато отказа на единствения до момента отбор – Терек, който прояви желание да се спазарят. Когато оттам проявили интерес към уменията му на терена, Николета сериозно се възпротиви и заяви, че никога няма да отиде да живее в дивотията.

След това обаче, така и не се намери друг отбор, който да изяви претенции към Валери Божинов. Към момента той нямал голямо желание да тича като замаян по терена в някой от българските клубове срещу смешно за неговите стандарти възнаграждение.

Поради тази причина, той се договорил с продуцентите на „ВИП Брадър” да го вземат, ако не си уреди топло място в някой богат тим.