Васко Василев стана кръстник на детето на Албена Денкова и Максим Стависки вчера.

19-месечният Даниел бе потопен в купела на църквата "Успение Богородично" в стария град на Царево.

Васко и Петя Иванова - творческата му опора във всяко начинание, са обикаляли часове из Лондон да изберат златно кръстче и да напазаруват всичко за наследника на златните фигуристи, пише в. "24 часа".

Концертмайсторът на кралската опера "Ковънт гардън" е у нас от пет дни, а вече успя да покачи на Рилските езера дядо си Васко, родителите си и трите си сестри, да вечеря със съученичката си Александрина Пендачанска в София, да кръсти наследника на Албена и Максим.

Днес Васко подкара любимия си "Ланд Роувър" към варненското село Горица, където родителите му почиват в семейната вила.

В понеделник ще изсвири 3-4 парчета на празника в Самоков. Два дни по-късно е концертът му в Барселона, а на 1 септември Васко пуска котва в Лондон за новия сезон на "Ковънт гардън".

Основната причина за краткото му бягство към родината е кръщенето на Даниел. Още с раждането му Албена и Максим са наясно, че приятелят им Васко ще му е кръстник.

По време на олимпиадата в Лондон двукратните световни шампиони по фигурно пързаляне играха всяка вечер на ледена пързалка в "Хайд парк".

Спектакълът на Албена и Максим бе презентация на предстоящата зимна олимпиада в Сочи. Васко не дал на Албена и Максим да издумат за хотел и те месец живели в апартамента му.