Слабо известната манекенка Деси Зидарова ще бъде най – скъпо платеният участник в новото издание на ''ВИП Брадър'', издадоха хора от обкръжението на продуцента Нико Тупарев.

Скандалната красавица ще лапне повече дори от най – известната футболна съпруга Николета Лозанова, която пък побесняла когато научила за голямото прецакване.

Според сведенията, които на този етап няма как да бъдат потвърдени на 100%, Зидарова е провела най – успешно пазарлъка и е кандисала да си развява прелестите срещу огромната сума от 80 000 лева. За разлика от нея, пет пъти по – известната Николета Лозанова ще участва за двойно по – малко пари, или мижавите 40 бона.

От самото начало Деси Зидарова построила желязна тактика и възползвайки се от шумотевицата покрай арестуването на съпруга й Мишо заради търговия с кокаин, заявила че няма никакво желание да участва. Мозъците на брадъра обаче веднага преценили, че това нейното са само глезотии и предложили по – висока цена. Накрая наддаването стигнало до колосалните 80 бона, за които може да си мечтае всяка от родните звезди, пише skandalno.net.

Николета пък постъпила по най – баламския начин и се съгласила да се затвори доброволно още при първия разговор. Тя съвсем не съумяла да се възползва от славата си на жена – стръвница и прела доста по – малка сума. Пред колежки тя споделила, че все пак не е прецакана, защото за два месеца ще може да се отърве от семейните задължения и да се фръцка пред камерите колкото си иска.