Клинт Истууд - талантливият актьор, режисьор и продуцент, идва в България, за да участва в “Непобедимите 3”.

За него е въведен специален персонаж, обяви изпълнителният продуцент на "Непобедимите" 1 и 2 Ави Лернер от "Ню имидж" пред британското списание “Тотал филм”.

Нещо повече, Никълъс Кейдж, който заради натоварения си график е отказал на Силвестър Сталоун за втория филм, сега е проявил инициатива и твърдо е дал съгласието си за третия.

Посветени кинаджии припомнят, че Кейдж е играл в няколко продукции на Лернер, две от които са съвсем пресни - "Медальонът" и "С мръсна газ".

В екипа на епоса "Непобедимите" остават и другите от "българската връзка" на Сталоун, който беше и продуцент на филма - Жан-Клод ван Дам, Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Мики Рурк, Джет Ли и Чък Норис.

По-голямата част от продукцията с бюджет от около $ 100 млн. беше заснета у нас, а Сталоун изпълни обещанието си да доведе най-големите звезди в екшън жанра. Режисьорът Саймън Уест твърди, че не е празна хвалба очакването за шумен успех на премиерата по световните екрани на 17 август.

Основните двигатели на смъртоносния екшън са Брус Уилис и Сталоун. Те предвождат група наемници, тръгнали на мисия в непозната държава.

Там обаче нещата се объркват и задачата на коравите типове се усложнява. След като дават жертви, те се ожесточават и започват да прочистват сред гангстерска банда, която държи 5 тона плутоний и се готви да го пласира за целите на световно господство.

След като оповестява новината, че Никълъс Кейдж е сигурният нов участник в "Непобедимите 3", Ави Лернер хвърля нова бомба. Той казва, че води разговори и с Харисън Форд и Уесли Снайпс, когото очакват да излезе от затвора, осъден за неплатени данъци.

"Непобедимите 2" тръгва на нашите екрани от 24 август, а третият филм се очаква през 2014 г.

По време на представянето на филма в Лондон в понеделник Сталоун обяви от името на продуцентите, че са преживели тежко гибелта на каскадьора на язовир "Огняново". През ноември при експлозия за снимките на "Непобедимите 2" загина Кун Лиу, а негов колега беше ранен. Семейството на убития каскадьор съди продукцията.