Луиза Григорова е успяла да изневери на гаджето си - сина на актьора Иван Иванов, Стефан, само няколко месеца след началото на уж бурната им любов.

Младата звезда е имала мимолетна авантюра с 24-годишен  мъж на къмпинг "Градина" преди броени дни, твърди в. "Всеки ден", като се позовава на информация от свой източник, цитира .

Според всекидневника актрисата се отдала на ласките на мъж на име Николай, който бил един от дилърите на марихуана и екстази по Южното Черноморие.

Младежът бил софиянец, но от няколко години вършеел лятото по морето, където продавал стоката си. Районът му бил Созопол и приходящите къмпинги.

*Луиза на ''Градина''

Луиза се познавала с него отдавна, но едва сега, след луда нощ, паднала в обятията му. Двойката консумирала страстта си в караваната на негов приятел. Всичко трябвало да е уж дискретно, но всички на "Градина" разбрали за изцепката на палавата Луиза.

"Тя очевидно беше много напушена с трева. Много-много не се замисли и се държеше доста предизвикателно", описва свалката очевидец.

Новото гадже на Луиза - рапърът Стефан, син на култовия по времето на соца актьор Иван Иванов, по това време бил в София, където имал работа. Въпреки че се чувал поне по 10 пъти на ден с разглезената звезда, това явно не й попречило да я кара по-лекомислено.

"Луиза си го обича много, това просто не го брои за изневяра - просто секс", опитват се да оправдаят постъпката нейни приятелки.