Музикалното състезание "Гласът на България", което Слави Трифонов и екипът му подготвят отпада от екран. Чаканият втори сезон на риалити формата изобщо няма да стартира.

Въпреки че доскоро водещият рекламираше навсякъде шоуто, за огромно разочарование на публика и участници, то няма да види бял свят.

Причината за отмяната на ''Гласът на България" е стартът на ''Господари на ефира". От bTV закупиха лиценза на италианския формат, след като скъсаха отношенията си с Магърдич Халваджиян и нямат търпение да го пуснат. Очаква се новото шоу да измести тотално музикалното риалити на Слави. И по тази причина то отпада от програмната схема на телевизията.

"Направо е бесен, псува всички наред, защото му удариха по егото", коментират от екипа на шоумена. Освен че остава без ''Гласът на България", Трифонов може да се прости и със собственото си шоу. Рейтингът на ''Шоуто на Слави" е направо до земята и от медията сериозно обмислят дали да подновяват договора си с шоумена отново, пише lifestyle.bg.

На Слави се пада и нелеката задача да обясни на целия екип и кандидатите защо проектът отпада. Още повече, че прецакани от промяната са не само Трифонов и компания, но и многобройните таланти явили се на кастингите.