След 4-годишно прекъсване Гала и Пейо отново ще събират стари приятели, които не са се виждали от десетилетия, и ще разплакват от щастие близки и роднини в „Имаш поща”.

Предаването, което имаше 3 успешни сезона до 2008г., а след това изчезна от ефира на Нова ТВ, се завръща.

То ще се излъчва от есента, отново по Нова ТВ, като водеща пак ще бъде Гала, а Пейо отново ще обикаля с велосипед, за да съобщава на нищо неподозиращи хора, че „имат поща”.

“Имаш поща” ще опита да помогне на всеки, който иска да намери близък или приятел, с когото е загубил връзка от години, или пък е прекъснал всякакви взаимоотношения с родител, дете, брат, сестра и това му тежи и иска да го разкаже, заричат се авторите на предаването.

Според тях предаването ще бъде „трибуна и за всеки, който има проблем в общуването с човек, на когото държи, допуснал е грешка и иска да се извини или пък просто иска да благодари на някого, който се е жертвал за него”.

За да заснеме първите предавания, екипът е посетил Москва в търсене на интересните истории и в помощ на българите, които живеят там. Те приканват всички, които искат да споделят историята си и да участват в предаването, да изпращат писма на адрес:

София, ул. “Шипка” 34, ет.3, за предаването “Имаш поща” или на имейл poshta@imashposhta.com.