Отдавна е ясно, че Мадона и Елтън Джон не се харесват особено.

Да не използваме по-силна дума, въпреки че би била съвсем подходяща в случая. И все пак ни учуди новото, твърде обидно изказване на певеца.

Елтън се появи по австралийска телевизия с поредните си екстравагантни очила и показа "котешки нокти". Дори не можем да повторим част от думите му, защото звучат прекалено грозно, определяйки Мадона с термин за женски полов орган. Но, в общи линии, посланието за Кралицата на попа е следното:

"Защо ѝ трябва да е такъв кошмар? Съжалявам, кариерата ѝ приключи. Турнето ѝ е катастрофа. Ако Мадона имаше малко мозък в главата, щеше да направи парче като "Ray of Light", да стои настрана от танцуването и просто да бъде страхотна поп певица... Но не, тя трябва да излезе и да се докаже - изглежда като ш***** панаирджийска стриптийзьорка."

Очевидно конкретната причина Елтън да е толкова негативно настроен, се крие в критиките, които колежката му отправя към Лейди Гага. Мадона твърди, че модерната звезда е преправила хита ѝ "Express Yourself" от 1989 година, за да получи своя "Born This Way". За да сипе още сол във възрастовата рана на Мадж, Елтън се изказва ласкаво и за другите млади изпълнителки, които стоят на върха - Кайти Пери, Риана... 

Но Гага си остава неговата най-голяма любимка. Въпреки че нейните собствени сценични костюми едва ли стоят много далеч от панаира и стриптийза. Но все пак, Гага е кръстница на сина Елтън - Захари и ревностно защитава правата на гей двойките. А гей двойките, от своя страна, ревностно защитават Гага.

Например, партньорът на изпълнителя, Дейвид Фърниш, реагира доста остро след раздаването на отличията "Златен глобус" тази година. Очакваше се за най-добра авторска песен да бъде признат дуетът на Елтън Джон и Лейди Гага от "Гномео и Жулиета" - "Hello Hello". Вместо това обаче, наградата отиде в пазвата на Мадона. За "Masterpiece" - "шедьовърът" от дебютния ѝ режисьорски дебют.

Веднага след това "недоразумение", Фърниш написа следното от профила си в Twitter: "Победата на Мадона наистина доказва, че тези награди нямат нищо общо с достойнствата. Приемствената ѝ реч беше срамна със своя нарцисизъм. А критиките ѝ към Гага показват колко е отчаяна всъщност."

Влюбените гълъбчета Елтън и Дейвид определено имат хапливи езици. Но мислите ли, че са прави относно добрата стара Мадона? За да ви помогнем с отговора, прилагаме две скорошни снимки от турнето "MDNA".