Нашите Випове обожават да се правят на холивидски знаменитости.

Напоследък е модно да се говори за био храни и екологично чисти продукти сред ВИП средите на България. Нашите знаменитости досущ се опитват да копират менюто на задокеанските си колеги. Ето и някой от най-ексцентричните предпочитания на Виповете ни.

Глория,която след драстична диета , стана като солета, обожава месото, но не какво да е, а именно- телешко. Примата на поп-фолка отдавна спазва строги ограничения , за да пази фигурата си. Известно е, че телешкото е богато на белтъчини, които са в основата на един добре балансиран хранителен режим.

Друг колега на Глория- скандалният Азис, се е запалил по яденето на био храна. За изпълнителя, който също свали много килограми, е известно, че си поръчва био продукти от чужбина. Храната, която Азо яде, се приготвя по много специален начин, пишат от kliuki.bg

Мария, която напсоледък, проявява маниери като на изтънчена дама, предпочита да похапва салати и чай. Диетата й е копирана от тази на Хайди Клум. Отварачката не спира с претенциите към храна , и държи всичко да бъде първо качество.

Примата на българската естрада- Лили Иванова, все повече залита по диета със сол. Хранителният режим на Лили е съобразен изцяло с книгата на световноизвестен диетолог, който предлага алтернатива на гладуването и препоръчва солта за поддържане на фигура.

Въпреки експентричните изисквания на звездите ни, има и такива, които обожават родната кухня и не спазват диети. Сашка Васева отдавна се се старае да има слабо тяло. Ретро певицата обожава да се събужда с пълна купа шкембе чорба, и не се срамува от този факт.