Певецът Борис Солтарийски страдал от несподелена любов и поради мъката си, всеки ден се отдавал на разврат с различни жени.

Според свидетели на неадекватното му поведение, той се мятал на всяка една, която му се изпречи пред погледа и правел всичко възможно, за да я гътне още същата вечер.

Боцко, както го наричат колегите му от ''Шоуто на Слави'', така и не можел да преглътнефакта, че е изоставен от най – голямата любов в живота си. Той упорито отказвал да назове името на неверницата, но според неговите приятели се касае за настоящата любима на шефа му Трифонов – Мартина Огнянова.

Дали поради тези слухове или просто, за да запази положителния имидж на ръководеното от него предаване, самият Слави Трифонов се нагърбил с нелеката задача да налее малко акъл на певеца. Преди около седмица той го извикал на поверителен разговор, от който и двама излезли очевидно разстроени, пише skandalno.net.

Какво точно са си говорили не е ясно и никога няма да се изясни, но още същата вечер Солтарийски забил две нови мадами, вместо една. И с просто око се виждало, че се мъчи да удави нещо с помощта на алкохол и бурни страсти, но това съвсем не му се отдава. Най – лошото било, че започнал да налита дори и на семейни жени, което рано или късно ще му докара проблеми.