RnB певицата Лора Караджова отново е сред най-актуалните имена на музикалното лято на 2012-та.

Русокосата изпълнителка записа съвместни песни със 100 Кила (Цяла нощ) и Кристо (Оставам тук), които веднага се превърнаха в хитове.

Певицата сподели, че много скоро и предстоят снимки, които ще реализира на едно красиво място.

"В момента работя над новата ми песен. Скоро ще снимаме клип с Валери Милев на един гръцки остров - Лефкада. Много обичаме да ходим там и затова решихме това да е избраното място. Надявам се в началото на септември видеото да е готово", разкрива Лора Караджова пред musicspace.bg

Гърция и нейните острови са сред любимите дестинации за снимки на много родни изпълнители. На същия остров- Лефкада поп фолк певицата Анелия засне последния си клип "Яко ми действаш", който показва част от красотите на гледката. Изглежда същото ще направи и Лорчето, пишат от blife.bg.

"Аз нямам кой знае какви планове и амбиции, нещата се случват от само себе си и може би затова се получават толкова готино. Много съм благодарна на 100 Кила и на Кристо, че ме поканиха в техните песни и съм благодарна на съдбата. Песните ми са като дечица. Едното е парти, другото сякаш има мисия", споделя певицата, която допълва, че не бърза за албум, защото песните й се трупат постепенно.