Азис съвсем полудя! В последното си фото, което безсрамният певец е качил на страницата си във Фейсбук ясно личи, че дъската на Василка се е разхлопала до краен предел.

В стремежа си да бъде интересен на почитателите на лекия жанр, Азо се подлага на какви ли не унижения.
Певецът упорито имитираше приятелката си Андреа, слагайки къси рокли, високи токове и правейки си идентична с нейната прическа. Той успя да се превърне в бледо копие на колежката си, за което отнесе стотици критики и подигравки от фолк феновете.

Последното фото на Азис показва, че срама, на който бе подложен не му е достатъчен и изпълнителят гори от желание да се унижава още повече.

На фона на две неизвестни дами, Азо демонстрира изключително разкрепостено поведение, влизайки за пореден път в ролята на жена.

Перверзният поглед и компроментиращата поза са запазена марка на жадния за внимание изпълнител.
Коментарите естествено са най-разнообразни. Някой се възхищават на смелостта на певеца, други го обиждат, а трети го насърчават, за да се забавляват на негов гръб, пише kliuki.bg.

На Василка обаче хич не й пука, кой какво казва. Азис най-добре от всички знае, че няма лоша реклама. Но горко и тежко на новото поколение, което упорито копира чалга звездите, защото в най-скоро време се очаква бум на младежи, облечени с рокли, с високи токове, обезкосмени и гримирани като типични магистраладжийки.