Чаровната актриса сподели, че винаги се осланя на интуиацията си не само в личния, но и в професионалния си живот.

След години участие в тв сериали и театрални постановки Стефания Колева знае, че това е нейното призвание.

"Аз винаги съм си носила актьорството, въпреки че залитах по литература, история, биология и дори физизка, но някак си цялото превъзмогване на срама е било предизвителство за мен.   Любопитството да бъдеш и играеш различни хора, съдби и професии, което не може да ти се отдаде в рамките на един живот е невероятно", споделя Стефания в предаването "Нещата от живота"

Въпросът за изборът между театър и кино е често задаван на актрисата, но за нея те нямат сравнение, защото са "мега различни".

"В театъра е различно, когато си на сцената правиш връзка с публиката и няма как да не я усещаш. Чувстваш и партньорството в очит ена колегите. Това е една необяснима енергия. В киното пък мислиш за цялостния образ, който пък зависи от емоционалното състояние, в което си."

Извън театъра Стефания се определя като спокоен и весел човек, но само в най-близкия си кръг хора, пишат от blife.bg.

"С годините сякаш  не чувствам удоволствие да съм сред много хора, искам да съм с хората, които обичам  и тогава съм си аз със всички смешки и закачки. Те са хората, които имат добри очи. Напоследък ми прави впечатление, че завистта залива хората и малко се натъжавам на моменти."

Срещата й с феновете по улицата са обичайни. "Малко си говорим, давам автограф и това е. Не трябва актьорът да е маймунана всяка цена, за да поддържа имиджа, който е имал в даден момент в някой сериал например."

Колева е щастлива за прекрасното семейство, което има. "Получавам много любов от дъщеря си, мъжа си, майка си, баща си, приятелите си. Имам много хубаво семейство и то ми дава сигурност и стабилност."