Звездните братя Явор и Захари Бахарови карат семейна почивка в Лозенец, видя папарак на ''Под тепето''.

Баткото Захари летува заедно със семейството си - съпругата Диана Алексиева и невръстния им син, а Явор е сингъл.

Тумбата знаменитости са на залива Мечата дупка, където се намира барчето на съпруга на певицата Белослава.

Братя Бахарови къркат бира от обяд. Къдравият Явор жули ледена наливна, докато Захари залага на любимото пиво в бутилка.

Двамата почти не се отделят един от друг, потънали в постоянни професионални разговори на тема телевизия и кино, пише podtepeto.com.

И докато Захари изглежда спокоен и щастлив, Явор дава вид на самотен и скучаещ човек, въпреки милата родова сбирка на плажа.

Къдравелкото явно още не се е възстановил от раздялата с дамата на сърцето си Луиза Григорова. Дори малките сладости в живота не му правят впечатление - като опита за флирт, който полугола мома му врътна на брега.

Явор дори не се вгледа в момичето и пищните й форми, които тя старателно се опитваше да забие в носа му, ужким преобличайки се.

Той пък впери поглед в пясъка, след което пресуши пивото си, метна празната халба, извади очила за плуване и се гмурна в морето, за да измине няколко стотин метра навътре в стил кроул.

*Явор хвърля поредната пресушена халба

*Явор търси очилата си за плуване

Докато Явор плуваше, Захари, половинката му Диана и наследникът им се забавляваха на пясъка в компанията на родители и близки. И хапваха пица с прошуто от откритата пещ над залива, край която се вихри италиански кулинар.