Миналата сряда, само три дни преди да се венчае в църква, Дани Милев контузил по погрешка един от бъдещите шафери на сватбата - сина си Сава.

Музикантът и двете му деца били тръгнали с колата, за да вземат новите халки за церемонията, но спрели да си купят сладолед.

После се отбили на бензиностанция и Милев изчакал Сава да слезе, за да изхвърли опаковките.

"Но не съм разбрал кога е слязла и дъщеря ми. После чух, че се качи едно дете, помислих, че е Савата, и тръгнах", разказа Дани.

Оказало се, че се била качила дъщеря му Маги, а палецът на сина му, който още бил до колата, останал под гумата. "Какво да ви кажа, сам да си сгазиш детето", казва Милев. "Минах му през крака просто. Слава Богу, малък дявол. Добре, че бяхме на Дряновския манастир дни преди това, че иначе кой знае какво е щяло да стане", добави още той.

Така Милев взел новите халки и закарал сина си в Пирогов, където гипсирали палеца, пише "24 часа". "Пред мен му го наместиха. Но вече е добре, беше с патерици на сватбата. Даже сега се радва, че му носим храна в стаята и че майка му не го кара да си я подрежда", смее се музикантът.

В неделя той и жена му Цвети сключиха църковен брак в Костинброд, а после празнуваха с компания до малките часове, въпреки че Милев бил спал много малко преди тържеството. В събота имал участие на морето, легнал след пет през нощта, станал в девет сутринта и потеглил към църквата.