Само преди няколко дни Емилия обяви, че е решила следващия видеоклип да бъде към песента "Ще чакам да ми звъннеш", която е включена в албума "Смелите си имат всичко".

Певицата не скри, че за това си решение е повлияна от Николета Лозанова, която много харесала парчето и изявила желание да се включи в клипа, пишат от signal.bg. Фаворитът на феновете на фолк звездата обаче е "Просто те убивам" и голяма част от тях останаха разочаровани, че ще трябва да чакат по-дълго време, за да видят клип на любимата си песен от новия албум на изпълнителката.

"След "Ще чакам да ми звъннеш" ОБЕЩАВАМ да снимам и "Просто те убивам". Ще си удържа на думата, за всички, които харесват толкова много тази песен" - заяви Емилия пред най-големите си почитатели в социалната мрежа.

Реакцията на меломаните бе мигновена: "Супер!" - възкликват едни от тях, а друг пък коментира по-обстойно: "На мен лично най-много ми харесва песента "Просто те убивам". Най-много тази песен заслужава един разкошен клип!".

Емилия възнамерява да клипира "Просто те убивам" през есента, а дали под натиска на почитателите си ще насрочи снимките за по-рано, предстои да разберем...