Най-известната тийн двойка в музикалните среди - Селена Гомес и Джъстин Бийбър – изглежда е сложила край на връзката си.

Това сочат упоритите слухове от последните няколко дни, а днес MusicRooms.net разкрива, че причината за непотвърдената официално раздяла е неистовото желание на Селена да създаде семейство.

Близки на 19-годишната актриса, която през май беше в София за снимки на новия си филм, твърдят, че Селена искала колкото се може по-скоро да роди дете на Бийбър.

Натискът, който му оказвала напоследък, станал причина за срива в отношенията им, който, някои твърдят, е само временен.

US Weekly съобщи, че слабичката брюнетка напоследък повтаряла на всички, че иска да роди малки бийбърчета на гаджето си.

Повтаряла го особено настоятелно на 18-рожден ден на Джъстин, което едва ли му се е сторило много забавно. Особено на фона на твърденията отпреди няколко месеца на негова фенка, че вече му е родила дете.

Оттогава насам двойката на няколко пъти е била на прага на раздялата, а турнето на Джъстин и малкото време за срещи със Селена едва ли са спомогнали за укрепване на връзката им.

Други източници пък коментират, че Бийбър просто иска да се освободи от оковите на връзката си, за да се възползва от славата си и милионите фенки, които са готови на всичко за него.