Бившето гадже на актрисата Елен Колева - Александър Найденов, научил за нейната изменчива същност от неин познат, заяви бизнесменът в тв предаването “На кафе”.

“Една гугутка един ден дойде при мен и започна да плямпа разни неща, от което главата ми стана ей такава”, разказа той.

Найденов обаче отказа да каже името на портаджията, като само разкри, че е мъж, който явно използва две различни лица при срещите си с различни хора.

Ако знаел какво е било миналото на артистката, бизнесменът нямало да зареже семейството си и да хукне след нея.

"Когато двама души започват връзка, те трябва да загърбят старите си преживелици", смята той, пише blitz.bg. “Миналото трябва да остане минало. Не бива да се пришива и имплантира във връзката, без да прищипва партньора. Имай си го миналото, нека да си е само твое”, категоричен е Найденов.

Той отрече да е хванал на калъп бившата си любима, но продължава да твърди, че са се разделили заради нейна изневяра.

“Физическата изневяра не е единствената изневяра”, намекна за повода за приключването на любовните им отношения.

Найденов не скри, че в рамките на 3-годишната им връзка 3 пъти са късали. Вероятно на Елен не й е било лесно с него, тъй като той е с тежък и избухлив характер. Когато двамата се разхождали навън, никой от нейните фенове на смеел да я поглежда, заради смразяващия му поглед, разказа той.

Инициатор на връзката им бил не той, а Колева, издаде бизнесменът. “Аз не се влюбих, тя се влюби. После последвах чувствата на едно влюбено в мен момиче”, коментира той.

Дали е възможно Александър и Елен да се съберат, е твърде рано да се каже. Бизнесменът заяви, че умее да прощава, но и дори да го направи, “винаги утайката на обидата и предателството ще остане”, отсече той.

*Елен и Александър (Снимка: Bulphoto)

Водещата Гала обаче успя да си навлече гнева на майонезения бос и го предизвика да отправи скандално обвинение.

“Ти да не си взела някой лев от Елена, за да държиш позицията на неин адвокат?”, изригна Найденов.

Думите му бяха по повод очевадните опити на Гала да оправдае поведението на приятелката си.

Натрапената на няколко пъти женска солидарност принуди бизнесмена да “дръпне за ухото” водещата и в други ситуации. “Разбирам, че ти си водеща. Престани обаче да ме прекъсваш”, бе сред сравнително меките забележки, отправени по адрес на Гала.

Накрая Александър Найденов така взе страха на блондинката, че я принуди да спаси кожата си с рекламна пауза. “Ти понеже ме удряш под пояса, сега аз ще те ударя под пояса”, започна застрашително той.

Уплашена от опасността да стане за смях, Гала се обърна с умолителен поглед към продуцентите и успя да цензурира госта си с командата: “Нека пуснем реклама”.

Освен това стана ясно, че скандалното интервю, в което Елен оплюва Александър е изфабрикувано.

Припомняме, че фалшивият материал излезе на страниците на "Жълт Труд", който по думите на Найденов е с "тираж на средно голямо село".

"Никога не съм давала интервю за този вестник и не съм разговаряла с представител на тази медия", заяви Колева, която се включи по телефона в тв предаването, за да опровергае написаното.

Александър беше далеч по-директен. Той обясни, че не би искал да бъде на мястото на автора в момента, когато разбере самоличността му. "А аз ще разбера, можеш да бъдеш сигурна", закани се бизнесменът пред водещата Гала.

*Александър и Гала

Заглавна снимка: Bulphoto