Австралийското списание Woman’s Day публикува снимки от медения месец на принц Уйлям и Кейт на Сейшелските острови. Фотографиите моментално изтекоха в световните мрежи!

Макар и с година закъснение, това са първите фотографии, които показват новобрачните като обикновена двойка: кралските особи ходят на плаж и разпускат като обикновените хора. За папараците тогава бе въпрос на чест все пак да се доберат до района, където Уилям и Кейт бяха наели луксозно бунгало за по 5 000 долара на нощ, пише kliuki.bg. По молба на Бъкингамския дворец обаче снимките не бяха публикувани никъде.

Година след това австралийските издатели вероятно са решили, че могат да заинтригуват читателите си с няколко от кадрите.

Според британски източници младото семейство било доста подразнено от факта, че частният им живот въпреки учтивите молби е бил изваден на показ.

Хроникьорите не пропускат да отбележат, че Кейт е в блестяща форма и изглежда по бански значително по-добре в сравнение с прочутите си кадри по бански от 2006-а.

Таблоидите коментират и това, че по всяка вероятност снимките са дело на английски фотограф. Той очевидно не е понесъл изкушението и 15 месеца след тайната фотосесия е продал снимките си в Австралия.

Публикуването им там е най-малко опасно, докато пускането им в британско или американско издание би създало големи главоболия както на медията, така и на все още неназования автор на фотографиите.