Известният ни продуцент Николай Първанов, по прякор Китаеца, смени жена си Виолета с още по-известния светски лъв Евгени Минчев.

Двамата официално признаха, че са двойка и живеят заедно. Само преди две седмици Виолета обясни пред медиите, че не се е разделила с Китаеца, че слуховете за края на връзката им не са верни и тя просто отскочила до родителите си Плевен да ги види. Съпругът й обаче я опроверга, като безцеремонно я заряза и се хвърли в обятията на нежния хомосексуалист и бивш ватман Евгени.

Китаеца се опита да влезе в правия път след бурната си връзка с Азис. Той си взе съпруга от женски пол и даже четири години геройски издържа с нея. Не особено гласовитата певица Виолета му роди син и го кръсти на него. Сега Виолета е пратена в забвение, красивото синче също. Новата връзка опиянявала Китаеца и той вече бил неразделен с половинката си. Евгени му обещал да му купи кабрио и да удовлетвори всички негови прищевки, пише skandalno.net.

Двамата вече се появяват заедно на светски партита, открито демонстрират връзката си. На въпроса дали ревнува, Азис само се разсмял. Виолета обаче се чувствала ужасно, защото да те зарежат заради друга жена си е в реда на нещата, но заради друг мъж направо си е срамно и скандално.