Фолк певицата станала ябълката на раздора, заради която Боби беснее срещу сина си Ники

Според последната клюка Боби Михайлов бил бесен на Николай заради страстта му към чалгарки и златотърсачки. Ники обича Алисия, независимо от всичко и всички

Бащата се ядосвал, че отрочето му не може да попадне на свястно момиче и все пуска котва при разни парцалани, които се интересуват единствено от пари.

Говори се, че от няколко месеца насам Боби и Ники Михаилови са в постоянен конфликт, пишат от в. „Шок”, цитират от kliuki.bg

Поводът за скандала бил, че Боби постоянно натяквал на сина си за грешната му любов с Николета, която го завлякла с десетки хиляди евро, а и му донесла проблеми с пловдивски богаташи, които били бесни, че Ники им е отнел играчката. За отмъщение ферарито му беше залято с киселина напълно похабено.

„Какво спечели от всичко това? Една потрошена кола за много пари. А и не смееш вече да стъпиш в Пловдив без лична охрана. Само дето хората ни се смеят, а на теб и Валери Божинов ви викат Баджанаци”, ядосвал се на наивното си синче Борислав Михайлов, пишат от жълтото издание.

Според запознати Боби сега се дразнел, че друга от сорта на Ни Ло – Алисия, е полазила сина му и дори открито заявява, че иска деца от Николай.

„Тази иска да те върже за цял живот! Виж го Валери! Провали си кариерата, свършил е за футбола! Утре ще свърши и парите – и край – Николетка дето двамата я гушкахте, ще си търси трети шаран”, беснеел Борислав Михайлов, като наредил сина си да даде някой лев на Ася, за да го остави на мира. Боби натяквал, че певицата достатъчно се е облажила от луксозната почивка в Сен Тропе, за която ако не беше Николай нямаше дори и да си помисли.

Според слуховете обаче Ники искрено обичал Алисия и нямал намерение да се разделя с нея, та ако ще да си развали отношенията с известния си татко.