Сексбомбата с най-големи цици в България Анита Мейзер е в неизвестност повече от седмица.

Полицията във Варна вече дни наред издирва моделката, след подаден сигнал, че се подготвя отвличането й.

Атрактивната брюнетка е известна като собственичка на най-големия силиконов бюст у нас. Близките й твърдят, че най-вероятно е отвлечена за откуп и дори посочват съпруга й Николай Димов като организатор на престъплението, пишат от „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Двойката от доста време имала проблеми, тъй като мъжът на Мейзер открито я заплашвал и изнудвал да му прехвърли част от парите си. За последно силиконовата сексбомба е забелязана в централно варненско заведение, след което следите й се губят.

*Митьо Пищова и Анита

Според запознати заради семейните скандали Анита обмисляла да си наеме цивилна охрана, защото се страхувала за живота си. Сексбомбата, която е близка приятелка на Шванца се омъжи за варненския състезател по културизъм Николай Димов на първи януари 2011 година в САЩ.

*Десислава и Анита

Това е втори брак за варненката, която преди години бе омъжена за богаташ, който й подарил 120-сантиметровия силиконов бюст.

*Анита и Азис

Новият й съпруг обаче се слави като изключително ревнив и й забранил всички светски изяви. Димов устройвал на половинката си жестоки скандали и дори се опитал да я убеди да се лиши от силиконовия бюст, с който толкова се гордее.

Снимки: Bulphoto