Хора от близкото обкръжение на Том Круз и Кейти Холмс издават пред американски таблоид, че вероятната причина за развода им е фактът, че актрисата от доста време била нещастна с половинката си.

"Личеше си, че нещо в отношенията им сериозно куца. Двамата не са се появявали заедно от няколко месеца, а Кейти упорито отказваше да придружи Том на някоя от неговите премиери. В същото време той продължаваше да твърди в интервюта, че всичко помежду им е цветя и рози", разкрил запознат, пише ''Блясък''.

"Истината е, че Кейти беше нещастна с Том от години. Той винаги поставяше кариерата си на първо място, а тя се отказа от своята, за да бъде съпруга и майка и сега горчиво съжалява за решението си", добавил източникът.

"Последната капка, която преля чашата на търпението за Кейти, беше корицата на списание W, за която Том позира полугол с две разсъблечени блондинки. Кейти се почувства страшно унизена и отвратена от снимките, но от друга страна те й помогнаха да вземе окончателно решение за съдбата на брака си", обяснил още близкият на бившата двойка.

Вижте снимки от фотосесията на Том за W:

Том Круз за сп. W, юни 2012