Лили Иванова стана майка и за пореден път промени завещанието си.

Естрадната прима осинови бебе и остави богатството си на единственото си законно дете, научихме от служители в столичната администрация, пише Уикенд.

Музикалната звезда се е сдобила с дете след като подписала необходимата документация в община „Средец".

После променила и завещанието си, като вписала като единствен наследник на милионите и имотите си новата си дъщеря.

Момиченцето се казва Йоана и всъщност е внучка на Лили. Бебето е дъщеря на малката племенница на естрадната прима и измести от сърцето на певицата предишния й любимец.

Той се казва Иван и е син на голямата племенница на звездата. Момченцето бе единствена радост за примата в продължение на 4 години, но след появата на Йоана, е напълно забравен от капризната си баба Лили

Малката принцеса е взела акъла на звездата и дори е причина отношенията между нея и сестра й Магда да се обтегнат крайно.

Раздорът започнал именно заради желанието на певицата да осинови детето. Малката щерка на Магда веднага се възползвала от мераците на леля си, за да осигури по този начин бъдещето на семейството си. Така обаче прецакала майка си и кака си, които моментално изхвърчали от списъка с наследниците в завещанието на богатата певица.

Лили пък въобще не се вълнувала, че е предизвиква семейни драми и разбила семейството на сестра си. Тя била обсебена от малката Йоана и искала на всяка цена да я осинови.

Звездата е убедена, че бебето е нейна наследница, изпратена й от съдбата. Като доказателство за това посочва факта, че детето е родено навръх 24 април, когато е и рожденият ден на естрадната прима.

„Ние сме астрални близначки и делим една съдба. Това е знак отгоре", обяснявала гордата баба Лили.

В желанието си да има дете тя дори започнала да приписва на Йоана прилики със собствената си персона. Ако се вярва на певицата, бебето имало не само нейния глас, но и горещите й и будни черни очи.

Според примата отсега си личало, че малката е амбициозна и будна като именитата си родственица и я чака голямо бъдеще.

Единствените хора, които се съгласявали с въжделенията на Лили обаче били племенницата й и нейният съпруг, които с хитрост успели да я врътнат и да й пробутат детето в замяна на милионите и имотите й.

Двамата никак не се посвенили да се откажат от родителските права над бебето си в полза на певицата, като по този начин си осигуряват безоблачен живот.

Парите на звездата само в кеш са достатъчни, за да си живеят като тузари до края на дните си.

Лили Иванова е сред най-богатите звезди в шоубизнеса. Ако се вярва на запознати с финансите й особи от банковите среди, тя е скатала над 10 млн. лв. и още доста чужда валута.

Отделно притежава 3 огромни апартамента в центъра на София, два мезонета на морето и куп прескъпи произведения на изкуството, сред които платна на известни майстори за стотици хиляди левове.

В последния вариант на завещанието си примата на родната естрада е завещала почти всичко на своята осиновена дъщеря. Пропуснати са както сестра й Магда и племенниците й, така й вярното й куче Мартин Карбовски. Има единствено дареуние за Самоковския женски метох.