Нестихващите драми около любовния четириъгълник Валери Божинов – Николета Лозанова и Алисия — Ники Михайлов, провокираха и „голямата уста на поп фолка" Пепа Секса.

Фолк певицата, която наскоро се сгоди даде доста откровена оценка на непрекъснатите сблъсъци между Алисия и Николета.

„Съвсем в рамките на нормалното е жени, които търсят само материалното, да не могат да си разделят „лапаницата“. А там тя е голяма. А и те са с големи устенца“, заяви Пепа в интервю за „Галерия“, пише hotarena.net.

Освен Алисия и останалите колежки на певицата, не бяха пощадени от Пепа. Изпълнителката откровено заяви, че голяма част от фолк певиците си хващат гаджета, които са им „финансово симпатични“.

Пепа споделя, че след като ги „източат“, обичайната практика е веднага да ги сменят, а не да останат с тях до края на живота си. Изпълнителката не пропусна да сподели и мнението си, че по-голямата част от колежките й не могат да пеят.

“Бих посочила имена, но няма да ни стигнат страниците на вестника, за да ги изброим“, коментира тя. За сметка на това тези, които имат талант може да преброи на пръстите на ръцете си.

В личен план Пепа е невероятно щастлива след годежа и се подготвя за сватбата. Единственото, което я притеснява, е малката й дъщеря Маги, която изобщо не одобрява гаджето й.

„Трудно допуска мъжка компания между нас“, признава фолк звездата. И допълва, че се надява с времето момиченцето да приеме бъдещия й съпруг.

Вижте фотогалерия:

Николета и Валери с втора сватба на Бора Бора!