Останаха по-малко от два дни до старта на голямото парти за посрещането на July Morning – Sozopol Fest.

Но както казва Майкъл Флеминг от Tri-O-Five, който ще бъде водещ на фестивала – „Няма значение дали ще е July Morning, Коледа или Великден – важна е енергията на хората, събрали се да създадат нещо красиво и да се забавляват заедно!“

Преди да сте започнали да стягате багажа за къмпинг Градина, вижте кои български музиканти ще подгряват за Black Coffee, Bucie, Tortured Soul, Osaka Monaurail, DJ Spinna и другите хедлайнери.

Белослава сформира своя група Трип, с която се изявява на софийските клубни сцени. В края на декември 2005 г. Белослава представи втория си студиен албум, озаглавен Слушай ме. Парчетата в него са 13, като пилотният сингъл Слушай ме се появи още през 2003.

След  шест години нетърпеливо чакане дойде моментът за третия студиен албум на певицата - Когато има защо.
Музикален продуцент и автор на музиката в Когато има защо е Живко Петров, а в записите участват Димитър Семов, Антони Рикев и Калин Вельов, както и тромпетистът Венцислав Благоев и саксофонистът Васил Енчев, заедно с уникалните гласове на Елена Кокорска и Александър Славчев. 

„Музиката в албума прилича на късен летен следобед пълен с чисти звуци между истински приятели”, казва Белослава за Когато има защо. Албумът събира някои от любимите ни и познати песни от последните години, като Празен поглед, SupperGirl, Всяка година по същото време и др.